solid3

Garantie Informatie

Uw expert Yeoman dealer zal u voorzien van een verlengde garantie tot 5 jaar voor uw nieuwe kachel voor vaste brandstoffen en uitgebreid tot 2 jaar voor uw nieuwe elektrische kookplaat, op voorwaarde dat uw apparaat is geregistreerd bij Yeoman.

Yeoman Garantie Informatie

Een warm welkom bij Yeoman
Yeoman is een van de toonaangevende fabrikanten van hout, gas- en elektrische kachels en haarden in het Verenigd Koninkrijk. Al meer dan 30 jaar zijn toegewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit. Wij bieden een reeks aan toonaangevende kachels en haarden in Europa en hebben een wereldwijde reputatie voor het ontwerpen van een assortiment gewaardeerde apparaten voor zowel een modern als traditioneel interieur.

Deskundig Dealer Netwerk
We zien er nauwlettend op toe dat onze haarden, kachels en inzethaarden volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden worden ontworpen, getest en vervaardigd. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat onze producten op de juiste manier worden verkocht en geïnstalleerd zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij ervaren, zelfstandige dealers, waar u in de showroom een assortiment en vaak brandende opstelling van onze modellen kunt bewonderen. U kunt uw individuele behoeften met de dealer bespreken, zowel op technisch gebied (zoals het bepalen van de juiste warmte afgifte voor de ruimte waar u de kachel of haard wilt plaatsen, of over het type rookkanaal) als op het gebied van design. De dealer kan u helpen bij het kiezen van het meest geschikte product voor uw woning, de installatie uitvoeren of u adviseren over de installatieprocedure. Na de aanschaf verzorgen zij de service en het onderhoud van uw apparaat.

Wij moedigen onze dealers aan om onze producten op te nemen in hun showrooms en op het internet te promoten. Wij zijn echter van mening dat een optimale klantenservice en klanten tevredenheid niet via de online verkoop kan worden bereikt. Wij raden u daarom dringend aan hier rekening mee te houden bij het vinden van een product en het maken van een aankoopbeslissing. Bovendien willen we u erop attent maken dat we geen technische ondersteuning bieden (die verder strekt dan onze wettelijke aansprakelijkheid) op producten die via online verkoop zijn aangeschaft. Deze ondersteuning wordt doorgaans aangeboden door een van onze gekwalificeerde, zelfstandige dealers.

Alle producten van Yeoman die zijn aangeschaft buiten ons deskundig dealer netwerk hebben een standaard garantie van 12 maanden. Producten van Yeoman die binnen ons deskundig dealer netwerk zijn aangeschaft hebben het extra voordeel van een verlengde garantieperiode zoals vermeld in de onderstaande links. Dit is afhankelijk of er aan de voorwaarden, inclusief het registreren van uw kachel, haard of rookkanaal binnen 1 maand na de aanschaf of installatiedatum is voldaan.

Volg de onderstaande link voor volledige specifieke garantie instructies en gegevens.

BELANGRIJKE OPMERKING :
Als u problemen heeft met uw kachel of haard, moet u deze altijd eerst melden bij de dealer waar u het apparaat heeft aangeschaft. De dealer zal dan assistentie bieden of namens u contact opnemen met Yeoman.

warranty5
warranty2