dartmoor

Over Ons

Gestart vanuit zijn nederige afkomst meer dan 25 jaar geleden op een boerderij in de buurt van Dartmoor - een deel van het land bekend om zijn koude winters, is Yeoman uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende kachels en haarden fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk.

Een traditionele Warmte

Yeoman produceert een brede selectie aan hout, multifuel, gas kachels en haarden Deze hebben niet alleen de traditionele uitstraling, maar zijn ook nog eens gecombineerd met de meest moderne technologie, en dit tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Sterker nog, we hopen dat het kiezen van een Yeoman kachel of haard voor uw woning één van de beste investeringen zal zijn die u ooit heeft gemaakt.

Yeoman behoort toe tot de Stovax Groep waarvan ook Stovax (hout, multifuel kachels en haarden) en Gazco (gas en elektrische kachels, haarden en vuurkorven) onderdeel uitmaken.

Yeoman Kachels is een divisie van Stovax Ltd.

Stovax Ltd is geregistreerd in Engeland nummer 1572550, Geregistreerd kantoor voor alle Stovax Group Bedrijven is: Falcon Road, Sowton Industrial Estate, Exeter Devon, EX2 7LF